View topic - Error Building - Using SevenBlend

Error Building - Using SevenBlend

Users-contributed CVS development builds. Post here your questions about compiling the source code.

Post Thu Aug 07, 2008 4:42 pm

Now it's working. I've missed the FORCE tag.

Thanks
User avatar
cyberlecs
 
Posts: 138
Joined: Fri Jan 14, 2005 5:21 am
Location: PoA - RS - Brazil

Post Thu Aug 07, 2008 6:17 pm

Here it is working also. Thanks!

Casagan.
casagan
 
Posts: 6
Joined: Tue Aug 05, 2008 9:54 am

Post Thu Aug 07, 2008 6:48 pm

Glad it helped :) Revision 15680 also should be fine.

Maybe there were some changes in the way Blender works with Python scripts and that's because it looks so ugly?
User avatar
greenthumb
 
Posts: 47
Joined: Sat Apr 19, 2008 10:42 pm
Location: Poland

Post Fri Aug 15, 2008 8:19 pm

script fixed and commit by Lynx3D. Thanks :)
paulo_gomes
 
Posts: 85
Joined: Fri Jun 24, 2005 6:55 pm
Location: Portugal

Post Fri Aug 15, 2008 9:37 pm

That's great! Thanks a lot - Could you tell what was the cause of the problems?
User avatar
greenthumb
 
Posts: 47
Joined: Sat Apr 19, 2008 10:42 pm
Location: Poland

Post Sat Aug 16, 2008 2:34 pm

i really dont understand programmers when their talking, i hear the words, but it doesn't make sense to me :cry: . I think it was something to do with some variables changing to double float in the blender trunk.
paulo_gomes
 
Posts: 85
Joined: Fri Jun 24, 2005 6:55 pm
Location: Portugal

Previous

Return to Testing Builds



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests